Glass Aactive
x
English
Glass Aactive
x
Burger
Meny
Burger
Lukk
Logo
English
Fade
Top Image

EMIL FYLLER ÅR

OG FEIRES MED NYTT SPILL FRA RAVN STUDIO!
I år er det 60 år siden Astrid Lindgren skrev den første historien om en av sine favorittkarakterer, Emil i Lønneberget, og i den anledning er Ravn Studio i gang med et hyggelig og morsomt spill inspirert av Emils mange ‘hyss’.

Spillet blir tilgjengelig for nettbrett og smarttelefoner i midten av november, og vil inneholde både hyss og aktiviteter som passer for barn mellom 4 og 7 år. Spilleren kan utforske Katthult og området rundt gården, gjøre noen av Emils mange hyss, og hygge seg med flere klassiske aktiviteter.
Heiser spilleren lillesøster Ida opp i flaggstangen, eller fyller far Antons gummistøvler fulle av vann for å se om de er tette, kan man være sikker på å høre det velkjente «Eeeemil!» runge over hele Katthult.

Spilleren kan hjelpe til med å pusle sammen suppebollen som knuses når Emils hode sitter fast i den, ta en ridetur på Emils hest, Lucas, eller forsøke å fange frosken som Emil gjemte i pic-nic-kurven. Spilleren får selvfølgelig også spikke trefigurer i snekkerbua, servere mor Almas festmat i gjestebud, eller ro fiske sammen med Emils gode venn, gårdskaren Alfred.
 
Emil er en kreativ, hjelpsom og løsningsorientert liten gutt. Han har aldri onde hensikter med de rare tingene han finner på. Likevel får de stadig katastrofale følger. Og, når det går ut over hans far Anton – som det som det ofte gjør, bærer det rett i snekkerbua. Der får Emil tiden til å gå med å spikke trefigurer.

Mottoet for alle aktiviteter, utgivelser og andre deler av feiringen av Emils 60-årsjubileum er «Hyss er bra!». Det er også hva vi forsøker å få frem i spillet om Emil i Lønneberget.

Ravn Studio har tidligere laget Nintendo DS- og 3DS-spill basert på Astrid Lindgrens Pippi Langstrømpe, og vi gleder oss til å gjøre nok et kjent og kjært Lindgren-univers tilgjengelig i spillform for nye generasjoner.


Oppdatert 03.04.2023
 
W:
H: