Glass Aactive
x
English
Glass Aactive
x
Burger
Meny
Burger
Lukk
Logo
English
Picture

Flåklypa Grand Prix

Det splitter nye Flåklypa-spillet er nå ute på Nintendo Switch og PC (STEAM)!
Nå er ventetiden over!

4. november 2021 ble en helt ny versjon av Flåklypa-spillet lansert, vakkert gjenskapt i Unreal4.  Som sist får du historien fra filmen, ni minispill og selvfølgelig det store bilracet – som denne gangen er i full 3D, hvor du selv kan sette deg bak rattet på selveste Il Tempo Gigante, og oppleve det berømte ‘magasuget’!

Tidenes norske spillsuksess er altså endelig tilbake i en moderne, oppgradert versjon. Originalspillet som kom ut høsten 2000, skapte selve familiesjangeren innen dataspill, der barn og voksne kunne hygge seg og spille sammen. Et spennende og fartsfylt eventyr for hele familien!

HVA ER FORSKJELLEN PÅ DET GAMLE OG DET NYE FLÅKLYPA-SPILLET?
Kort oppsummert, så er alt bygget i 3D denne gangen. Det er færre minispill - men mye mer racing!

For deg som husker det originale PC-spillet om Flåklypa Grand Prix fra 2000, ble historien fra filmen fortalt gjennom en rekke for-rendrede scener med klikk-animasjoner. Gjemt rundt i scenene var faktabokser, minispill, aktiviteter og bildeler. Gjennom å spille og utforske, vant man bildeler som ble brukt til å bygge Il Tempo Gigante, for til slutt å kunne kjøre denne, og andre racerbiler fra filmen, i et top-down billøp. I 2001 og 2002 ble det utgitt ytterligere to utgaver av spillet, hvor nye minispill og aktiviteter ble lagt til.  

Det nye Flåklypa-spillet er bygget opp på samme måte, men denne gangen har vi valgt å fokusere ekstra mye på racing-delen av spillet. 2021-utgaven inneholder 9 minispill. Disse er nøye utvalgt på bakgrunn av to kriterier; popularitet og hvordan de vil fungere med både PC-kontroller (mus og tastatur) og Nintendo Switch-kontrollere.

MINISPILLENE SOM ER MED I DET NYE FLÅKLYPA-SPILLET:
• Eplehøsten
• Postsorteringen
• Ludvigs labyrint
• Solan i farta
• Solans ballongjakt
• Mahjong
• Reodors sykkelverksted
• Puslespill
• Emmanuels utfordring

Denne gangen er det 10 helt nye baner i tillegg til Flåklypa-banen. Disse kan man kjøre både «Race» og «Bygderally» på. I tillegg til alle bilene fra originalspillet, kan man her også kjøre blant annet melkebilen, mini’en og enkefru Stengelføhn-Glads kabriolet. Både Racing og Bygderally kan kjøres med to spillere på en skjerm. I "Frikjøring" kan man øve seg i ro og mak alene på en bane og forsøke å sette ny bestetid.

Flåklypa Grand Prix Story race er som en spennende cinematisk opplevelse, med en blanding av klipp fra filmen, og interaktive kjøre-sekvenser. Denne lar deg kjenne på adrenalinet – og magasuget – før målstreken, der du må komme deg forbi Blodstrupmoens Dirty Tricks selv!

Etter at Story Race er åpnet opp, kan man utforske den siste Racing-delen der Il Tempo Gigante og de andre racerbilene kjører mot hverandre i høy hastighet.

Og, sist, men ikke minst, så har Ludvig fått sitt eget race. På Solans motordrevne trehjuling, kan du styre Ludvig gjennom forskjellige hinderløyper på Flåklypa-banen med et jublende publikum.

/accounts/ravnWebNo/uploads/userfiles/files/Fl%C3%A5klypa%20Grand%20Prix%20-%20Instruksjoner%20for%20a%CC%8A%20spille%20-%20norsk.pdfPlattform: Nintendo Switch og PC/STEAM

Aldersgrense: 3+

Språk/audio: Norsk, engelsk, dansk og samisk

Språk/tekst: Norsk, engelsk, dansk, samisk, svensk

Utgivelsesår: 2021

Utviklere: Ravn Studio, RockPocketGames and Invictus Games

Publisher: Zordix AB

Bilder fra spillet

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
se neste spill
W:
H: